JS Turvataksi

Luotettavaa ja joustavaa palvelua JS Turvatakseilta

JS Turvataksit tarjoaa laadukkaita ja turvallisia kuljetuspalveluja niin tilatakseilla kuin pienoislinja-autoilla.  Luotettaviin palveluihimme kuuluvat tilausajot, invataksipalvelut ja koululaiskyyditykset.

Olemme panostaneet kalustomme uusimiseen ja käytössämme ovat 8-paikkaiset tilataksit, 10-, 12- , 16 - ja 19-, paikkaiset pienoislinja-autot.  Kauttamme löydät monipuoliset ratkaisut niin ryhmän kuin yksittäisen henkilön erilaisiin kuljetustarpeisiin.

Haluamme olla Savonlinnan paras henkilökuljetusalan yritys myös asiakaspalvelun ja matkustusmukavuuden puolesta. Olemme olleet vahvasti mukana uusiutuvan kalustomme suunnittelussa monikäyttöisyyden ja matkustamisen miellyttävyys huomioiden. Uusimpana innovaationa on erityisen tehokas invanostin ja auton muuttaminen tarvittessa palvelemaan jopa 4 pyörätuoliasiakasta samanaikaisesti. Sama auto muuttuu hetkessä eduskelpoiseksi, mukavaksi bussiksi, jossa on hyvät tilat matkatavaroille.

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta henkilöstömme palveluhenkisyydestä. Haluamme kehittyä myös tällä alueella ja olla luottamuksen arvoisia jokaisen kyydin osalta. 

Palvelulupaus

Tieliikennelain 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva LAATULUPAUS

1)    Tarjottavat liikennepalvelut;

Järvi-Suomen Taksipalvelut Oy harjoittaa aputoiminimellä JS Turvataksit taksi- ja pienoisbussi liikennettä Itä-Savon alueella joukkoliikenne-luvan ja taksilupien mukaisesti. Asema paikkamme on Savonlinna. Kuljetamme koululaisia, vanhuksia. tilausliikenne- sekä muita taksi- asiakkaitamme päivittäin. Meille tärkeitä asioita ovat asiakastyytyväisyys, turvallisuus, palvelujen jatkuvuus ja saatavuus ajallaan.

Harjoitamme taksi- ja joukkoliikennettä pääsääntöisesti Itä-Savon alueella. Kyydin voi tilata helposti omasta tilauskeskuksestamme p 0500 250099 tai  www.jsturvataksit.fi internetsivujen kautta. Kuljettajamme auttavat tavaroiden nostossa ja liikuntarajoitteisia matkustajiamme myöskin nousemisessa ja poistumisessa. Käytössämme on useita Inva-varusteltuja autoja ja ns. porraskiipijä.

2)    Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

Henkilökohtaisista palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen tapahtuu suoraan asiakkaille ilmoittamalla. Muutoin tiedottaminen tapahtuu yhtiön nettisivuilla, sähköpostilla tilaajalle ja pikatilanteessa ottamalla yhteyttä puhelimella

3)    Käytössä olevat liput ja niiden hinnat, informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

JS Turvatakseilla on ei ole säännöllistä, aikataulujen mukaista liikennettä, vaan toimimme tilausliikenteessä. Noudatamme yleistä taksiliikenteen hinnoittelua ja tilausliikenteen sopimusajoissa sopimuksen mukaisia hintoja.

4)    Käytössä olevat ajoneuvot, niiden mahdollinen matalalattiaisuus ja varusteet, jotka helpottavat matkustajan autoon pääsyä.

Käytössämme on seuraava ajoneuvokalusto
- 2 kpl monikäyttöisiä pikkubusseja, jotka muuntautuvat 19 mukavaa matkustuspaikkaa tarjoavista nykyaikaisista busseista 4 pyörätuolia kuljettavaksi Inva-ajoneuvoksi….tai em yhdistelmäksi.  Autoissa on asianmukainen Inva-varustus henkilönostimineen.
- 2 kpl 9-13 paikkaista pikkubussia, joissa jokaisessa on myös Invavarustus
- 2 kpl 19 paikkaista, henkilöliikenteeseen tarkoitettua pikkubussia, joista toinen on varusteltu ns turistubussiksi hyvillä matkatavaratiloilla. Toinen on varusteltu koululaiskuljetuksia varten
- 2 kpl lnva-varusteltua taksia, joissa on henkilönostimet ja kaksi pöytätuolipaikkaa.

5)    Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä seurataan asiakaspalautteilla, joita saadaan asiakkailta puhelimitse, sähköpostilla, kotisivuilla olevan lomakkeen kautta sekä omalla seurannalla kuljettajilta.

6)    Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki valitukset käsitellään pikaisesti, kuitenkin viimeistään viikon kuluessa. Silloin, kun asiakas on jättänyt yhteystietonsa, häntä informoidaan henkilökohtaisesti. Mikäli valitus on johtunut JS Turvataksien laiminlyönnistä tai sopimuksen vastaisesta palvelusta, asiasta sovitaan asiakaskohtaisesti. Saamamme myönteisen palautteen hyödynnämme myös palvelujen edelleen kehittämisessä ja asiakastiedottamisessa.

7)    Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytettävissä olevat palvelut, heidän avustamisensa, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomioon ottaminen.

JS Turvataksit on erikoistunut, vanhusten, vammaisten ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden palvelemiseen.  Valtaosassa autoistamme on henkilönostimet ja valmiudet pyörätuoliasiakkaiden kuljettamiseen.  Henkilökuntamme on koulutettu näiden asiakasryhmien palveluun. Käytössämme on hissittömissä kerrostaloissa asuvien asiakkaiden palvelemiseen porraskiipijä.