Tietoa yrityksestä

Järvi-Suomen Taksipalvelu on palvellut jo yli 20 vuoden ajan Savonlinnan talousalueen asiakkaita taksikuljetuksissa, invataksipalveluissa, yritysten kuljetuspalveluissa ja koululaiskuljetuksissa. Markkinoimme palvelujamme nimellä JS Turvataksit, joka kuvastaa vastuullista tapaamme toimia.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa laadukkaita ja monipuolisia henkilökuljetuksia.  Palvelujemme ohjenuorina ovat turvallisuus ja varmuus, asiakaslähtöisyys, ystävällinen palvelu, täsmällisyys sekä mielyttävä matkustuskokemus. Työllistämme tällä hetkellä kahdeksan ammattitaitoista kuljettajaa ja kalustoomme kuuluu kahdeksan autoa.

Järvi-Suomen Taksipalvelu on perustettu vuonna 1989: liiketoiminta aloitettiin tuolloin yhden miehen ja auton vahvuudella, josta se on kasvanut nykyiseen laajuuteensa. Kesällä 2013 kuljetusalan ammattilainen Jarkko Häyrinen osti yrityksen tavoittenaan tarjota asiakkaille luotettavia kuljetuksia ja erinomaista palvelua. 

Yritys on uusinut vuosien 2013-15 aikana 2/3 kalustostaan ja muuttanut uusiin varikkotiloihin Savonlinnan Kellarpeltoon. Yrityksen palvelukseen on samalla ajalla palkattu 6 uutta kuljettajaa ja lisäksi koulutettu 2 henkilöä yllättävien tilanteiden varalle reservi- ja lomittajahenkilöiksi. 

Yhteystiedot löydät tästä.